Linnuliha retseptid

Pähkli-tomatitäidisega kanafileed 

Toidutare, 10. detsember 2008, 12:35
Pähkli-tomatitäidisega kanafileedFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärase täidisega mahlased kanafileed, mille keskelt võib leida nii päikesekuivatatud tomateid kui ka värskeid ürte.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
6 tk broilerifilee
TÄIDIS
2 tk muna
1 küüs Küüslauk
1 dl kooritud pistaatsiapähklid
6 tk päikesekuivatatud tomat
1 kimp hakitud petersell
2 sl hakitud tüümian
4 viilu tahke sai
sool, must pipar

Valmistamine
Lõika kanafileed liblikaks. Selleks tee iga filee keskele lapiti lõige, kuid jäta see lõpuni lahti lõikamata. Ava filee justnagu raamat ning maitsesta soola-pipraga. Täidise jaoks eemalda saial koorik ja peenesta sisu köögikombainis või minilõikuris ühtlaseks puruks. Lisa lahtiklopitud munad, purustatud küüslauguküüs, pistaatsiapähklid, hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tükeldatud ürdid. Jaga segu fileede peale ning keera need rulli. Pruunista rulle kuumal pannil mõlemalt poolt 2 minutit. Tõsta need seejärel ahjupannile, maitsesta soola-pipraga ja pintselda üle päikesekuivatatud tomatite õliga. Küpseta rulle ahjus 200°C juures 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee