Linnuliha retseptid

Kanasalat pirni ja mandlitega 

Toidutare, 21. oktoober 2008, 09:59
Kanasalat pirni ja mandlitegaFoto: Jaan Heinmaa
Kerge kanasalat, millele lisavad hõrku maitset pirnid ja mandlilaastud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk grillkana
1 tk Roheline paprika
12 tk Kirsstomatid
2 tk Varsseller
6 lehte Basiilik (värske)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
0.5 tk Jääsalat
2 tk Pirn
2 dl hapukoor või maitsestamata jogurt
1 tk laimi (või sidruni) mahl
0.5 tl Fariinsuhkur
100 g Mandlilaastud

Valmistamine
Eemalda kanaliha luudelt ja tükelda. Puhasta paprika ning lõika kuubikuteks. Poolita tomatid ja viiluta sellerivarred. Haki basiilik. Pane tükeldatud salatiained kaussi ning maitsesta soola-pipraga. Koori ja puhasta pirnid, lõika kuubikuteks. Pigista peale pisut laimi- või sidrunimahla, et viljaliha ei tumeneks ning sega salati hulka. Lisa ka ribadeks rebitud jääsalat ja mandlilaastud. Sega hapukoor või jogurt ülejäänud laimimahla ning fariinuhkruga kastmeks ja vala salati peale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee