Hommikusöögi retseptid

Punane hakklihakaste II 

Toidutare, 18. oktoober 2005, 23:54
Kiirelt valmiv hakklihakaste oliivide ja hapukurgiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g hakkliha
0.25 sl õli
0.5 sl nisujahu
0.5 dl vesi
0.25 sl sidrunimahl
0.75 sl tomatipüree
0.25 tl sool
5 tk must oliiv
0.25 tk marineeritud kurk
0.25 sl mädarõigas

Valmistamine
Pruunista hakkliha kiiresti kuumal pannil. Lisa nisujahu ja sega. Seejärel lisa vett. Maitsesta kastet sidunimahla, tomatipüree ja soolaga. Aja korraks keema. Tükelda oliivid ja marineeritud kurk. Sega need koos mädarõikaga kastmesse.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee