Kalatoitude retseptid

Kartulipanniroog suitsukala ja krevettidega 

Rudolf Visnapuu, 7. oktoober 2010, 09:06
Kartulipanniroog suitsukala ja krevettidegaFoto: Priit Palomets
Suitsukala ja krevetid annavad panniroale huvitava maitse. Suitsukala asemel võid kasutada ka toorest lõhet või forelli. Krevetid lisa kõige lõpus.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 tk kartul
1 tk (väike) Kaalikas
3 sl külmutatud või konservmais
1 tk (väike) Porrulauk
150 g suitsulõhe
2 sl kooritud ja keedetud krevetid
1.5 dl 15% köögikoor
1 tk kalapuljongikuubik
Valge pipar
1 tl hakitud till
praadimiseks õli

Valmistamine
Lõika kartulid ja kaalikas ühesuurusteks kuubikuteks. Lõika porru ratasteks ning lõhe kuubikuteks. Pane kuumale pannile praadima kartuli- ja kaalikakuubikud. Prae kergel tulel umbes 10 minutit. Lisa porru ning prae veel umbes 5 minutit. Kalla peale köögikoor. Lisa mais ja kalatükid ning maistesta puljongikuubikuga. Hauta pannirooga veel 5-10 minutit. Lõpuks puista peale krevetid ja hakitud till.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee