Kiudainerikkad toidud

Šveitsi õunakook 

Toidutare, 10. september 2010, 08:45
Šveitsi õunakook
Lihtne ja maitsev õunakook, millele lisab hapukat maitset sidrunikoor.

Koostisosad
200 g või
3.5 dl suhkur
3.5 dl jahu
2 tk muna
ühe sidruni riivitud koor
1 tl Küpsetuspulber
4 kuni 5 tk Õun

Valmistamine
Vahusta või suhkruga. Lisa vahustatud munad, seejärel küpsetuspulbriga segatud jahu. Kõige lõpuks lisa hulka riivitud sidrunikoor. Vala tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Lao peale viilutatud õunad ja küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit. Küpsenud kook puista üle suhkruga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee