Linnuliha retseptid

Paella II 

Toidutare, 18. oktoober 2005, 21:10
Roog kaalujälgijatele. Riisiroog kana, paprika, krevettide, herneste ja oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl (40 g) riis
sool
1 tl kurkum
125 g kanafilee
1 tk (punane) Paprika
2 sl (45 g) Krevett
4 sl (100 g) Herned
4 tk (20 g) roheline oliiv
Must pipar
Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Kuumuta riis 1 dl soolaga maitsestatud vees keemiseni ja lase seejärel riisil väikesel kuumusel kaane all umbes 20 minutit paisuda. Lõika liha ja paprikakaun viiludeks. Prae lihaviilud ning krevetid teflonpannil rasva lisamata läbi. Lisa paprika, herned ja oliivid ning lase kaane all umbes 10 minutit haududa. Lisa juurde riis, maitsesta kurkumi, soola ja paprikapulbriga. Traditsiooniliselt valmistatakse paellat safraniga. Kurkum on odavam alternatiiv, mis maitseb sama hästi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee