18. oktoober 2005, 20:30
Seeneraguu saiamantlis
Roog kaalujälgijatele. Kukkel seeneraguuga.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk (väike) Sibul
150 g Šampinjonid
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Ürdisool
Must pipar
2 sl (30 g) 10% hapukoor
0.5 tl (hakitud) Estragon
1 tk (45 g) kukkel
mõni salatileht
Valmistamine
Haki sibul, lõika šampinjonid viiludeks ning prae teflonpannil rasva lisamata läbi. Maitsesta muskaatpähkli, ürdisoola ja pipraga. Lisa hapukoor ja estragon ning serveeri koos salatilehtedega kuklipoolte vahel. Seeneraguu on toitvam, kui lisad 2 viilu tükeldatud taist toorsinki (40 g).
Kommentaarid (0)