Hommikusöögi retseptid

Seeneraguu saiamantlis 

Toidutare, 18. oktoober 2005, 20:30
Roog kaalujälgijatele. Kukkel seeneraguuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk (väike) Sibul
150 g Šampinjonid
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Ürdisool
Must pipar
2 sl (30 g) 10% hapukoor
0.5 tl (hakitud) Estragon
1 tk (45 g) kukkel
mõni salatileht

Valmistamine
Haki sibul, lõika šampinjonid viiludeks ning prae teflonpannil rasva lisamata läbi. Maitsesta muskaatpähkli, ürdisoola ja pipraga. Lisa hapukoor ja estragon ning serveeri koos salatilehtedega kuklipoolte vahel. Seeneraguu on toitvam, kui lisad 2 viilu tükeldatud taist toorsinki (40 g).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee