11. oktoober 2005, 02:31
Pohlaparfee
Parfee on koorerikas magustoit. Kui soovid, et sellel oleks tõeline metsamaitse, lisa pohladele 0,5 dl džinni või kadakamarjalikööri.
Kogus: ühele
Koostisosad
2 tk munakollane
2 dl suhkur
3 dl vahukoor
450 g Pohl
20 kuni 30 g röstitud mandlid
Valmistamine
Löö munakollased suhkruga kõvaks vahuks. Vahusta vahukoor. Sega munakollasevahu hulka purustatud pohlad. Lisa vahukoor ja maitse järgi suhkrut. Vala segu ümara põhjaga kaussidesse või koogivormidesse ning aseta ööseks sügavkülma. Kummuta magustoit taldrikule ja kaunista mandlilaastudega. Hoia enne serveerimist 15-20 minutit toatemperatuuril. Serveeri tervena. Retsept on mõeldud 6-8 sööjale.
Kommentaarid (0)