Kiudainerikkad toidud

Pohlapirnid 

Toidutare, 11. oktoober 2005, 02:07
Jäta varreotsad pohlapirnide kaunistuseks. Süües on mugav neist kinni hoida. Pirnileeme võid kastmeks keeta. Lisandiks serveeri kohupiima ja vahukoore segu.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk keskmise suurusega pirn
2 tk või väike pirn
1 dl kange pohlamahl
suhkur
0.5 tl kartulitärklis

Valmistamine
Koori pirnid ja kraabi varreotsad valgeks. Pane pirnid väikesesse kõrgeservalisse kastrulisse ning vala peale niipalju mahla, et nad on peaaegu kaetud. Lase mahlal keema tõusta. Keeda pirnid mõõdukal kuumusel pehmeks. Võta kastrul tulelt ja tõsta külma vette jahtuma. Soovi korral keeda pohlamahlast kaste. Selleks lisa mahlale tilga veega segatud kartulitärklis ja lase kastmel korraks keema tõusta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee