11. oktoober 2005, 01:24
Õunaleivakesed
Õunaleivakesi serveeri soojalt koos või ja juustuga.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
50 g või
3 dl nisujahu
1 dl grahamjahu
1 tl sool
3 tl Küpsetuspulber
2 dl hapukoor
2 tk riivitud õun
määrimiseks muna
Valmistamine
Sulata ja jahuta või. Sega omavahel jahud, sool ning küpsetuspulber. Lisa jahusegule hapukoor, seejärel sulatatud või ja riivitud õunad. Jaga tainas ahjuplaadil küpsetuspaberi peale kaheks osaks. Vormi neist jahuste kätega ümmargused ja siledad leivad. Jaga leivad noaga neljaks tükiks, määri pealt munaga ning küpseta ahjus 225°C juures 20-30 minutit. Serveeri soojalt koos või ja õhukeste juustuviiludega.
Kommentaarid (0)