Kiudainerikkad toidud

Õunaleivakesed 

Toidutare, 11. oktoober 2005, 01:24
Õunaleivakesi serveeri soojalt koos või ja juustuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
50 g või
3 dl nisujahu
1 dl grahamjahu
1 tl sool
3 tl Küpsetuspulber
2 dl hapukoor
2 tk riivitud õun
määrimiseks muna

Valmistamine
Sulata ja jahuta või. Sega omavahel jahud, sool ning küpsetuspulber. Lisa jahusegule hapukoor, seejärel sulatatud või ja riivitud õunad. Jaga tainas ahjuplaadil küpsetuspaberi peale kaheks osaks. Vormi neist jahuste kätega ümmargused ja siledad leivad. Jaga leivad noaga neljaks tükiks, määri pealt munaga ning küpseta ahjus 225°C juures 20-30 minutit. Serveeri soojalt koos või ja õhukeste juustuviiludega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee