Kiudainerikkad toidud

Ungari paprika-sibulasalat 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 22:59
Hoidis. Hea ja maitseaineterikas köögiviljasalat, mis sobib hästi grillitud vorsti või liha juurde.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 tk (rohelist) Paprika
5 tk (punast) Paprika
2 kuni 3 tk(kollast) Paprika
5 tk (suurt) Sibul
vesi
2.5 dl *suhkur
1 sl sool
1 tükike kuivatatud tšillipipar
1 sl Paprika (jahvatatud)
5 kuni 6 tera Must pipar
1 tükike Muskaatõis
2 dl kange veiniäädikas
3 dl vesi

Valmistamine
Loputa ja poolita paprikad. Eemalda seemned ning tükelda viljaliha hästi väikesteks tükikesteks või peenesta köögikomabiniga. Koori ja peenesta sibulad. Pane köögiviljad suurde kastrulisse, kalla nende peale keev vesi ja jäta 15 minutiks jahtuma, seejärel nõruta sõelal. Mõõda leeme aineosad kastrulisse ja keeda 2-3 minutit. Lisa nõrutatud paprika ja sibul ning keeda veel 10 minutit. Sega paar korda. Kalla salat koos leemega purkidesse ja lase jahtuda. Sulge purgid õhukindlalt ning säilita jahedas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee