Lõunasöögi retseptid

Seenelasanje 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 20:18
Seene-porrulasanje.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
3 sl margariin
1 dl nisujahu
1 l piim
sool
Must pipar
Paprika (jahvatatud)
2 kuni 3 dl riivjuust
12 tk lasanjeplaat
0.5 portsjonit seene-porruroog
tomatipasta

Valmistamine
Sulata rasvaine kastrulis, lisa jahu ja sega hoolikalt. Lisa piim ning kuumuta kastet pidevalt segades keemiseni. Maitsesta kaste ja lisa riivjuust. Määri pikk vorm võiga, kalla põhjale osa kastmest ning kata see lasanjeplaatidega. Lisa kiht tugevalt maitsestatud porru-seenerooga, millele võid lisada tomatipastat. Kata kiht juustukastmega. Korda seda, kuni kõik ained on ära kasutatud. Jäta kõige pealmiseks kihiks juustukastet ja riputa sellele veel riivjuustu. Küpseta lasanjet ahjus 200°C juures 40-50 minutit. Kata vorm alguses fooliumiga, võta see 15 minuti pärast ära. Kui lasanje on valmis, lase sellel enne serveerimist veidi maitsestuda ja taheneda. Nii on selle maitse kõige parem. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee