Lõunasöögi retseptid

Porru-seeneroog 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 20:49
Kui soovid, et porru-seeneroog oleks toitvam, serveeri seda praemuna ja krõbedaks praetud peekoniviiludega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
7 kuni 8 dl (viilutatu Porrulauk
50 g või või margariin
7 kuni 8 dl kupatatud segaseened
puljongipulber või -kuubik
sool
Must pipar

Valmistamine
Loputa ja tükelda porrulaugud ning hauta siis tasasel tulel väheses rasvas pehmeks. Ära lase porrul pruunistuda! Tükelda seened ja lisa pehmenenud porrule. Pruunista seeni kaane all hautades. Sega paar korda. Lisa maitseks puljongipulbrit, soola ja pipart. Kui soovid, et porru-seeneroog oleks toitvam, serveeri seda praemuna ja krõbedaks praetud peekoniviiludega. Kaheksa portsjonit.