Ameerika köök

Kariibi hakklihakaste 

Toidutare, 9. oktoober 2005, 07:24
Hakklihakaste muutub eksootiliseks kariibi kastmeks, kui sellele lisada banaane, pähkleid ja maitseaineid. Lisandiks sobivad lisaks tuttavatele köögiviljadele ka lõunamaa puuviljad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g hakkliha
0.5 tk Sibul
praadimiseks või
100 g tomatipüree
0.5 tl Ingver (kuivatud)
0.5 tl sool
0.25 tl Must pipar
0.25 sl tomatipasta
0.25 sl nisujahu
0.5 tk Banaan
0.25 dl maapähklid
0.25 sl Karri

Valmistamine
Koori ja peenesta sibul ning hauta nõrgal kuumusel võis pehmeks. Sega hulka hakkliha. Tõsta kuumust ja pruunista hakkliha. Nõruta tomatipüreest suurem osa vedelikku ära ning sega koos karri, ingveri, soola, pipra, tomatipasta ja jahuga hakkliha hulka. Sega hästi ning keeda kastet 5 minutit. Viiluta banaanid ja lisa need koos pähklitega kastmesse kuumenema. Serveeri koos riisi, köögiviljade ja eksootiliste puuviljadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee