Küpsetised

Õuna-rosinakook 

Toidutare, 26. august 2008, 15:04
Õuna-rosinakookFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt ja kergelt valmiv õunakook, mida on hea pakkuda oma perele või ootamatutele külalistele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk muna
1.5 dl suhkur
2 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
4 tk Õun
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 sl suhkrut
1 dl rosinad

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega läbi. Võta kõrgete äärtega koogivorm ning määri õliga. Koori õunad, lõika sektoriteks ja lao vormi põhja. Raputa peale kaneeli, suhkrut ja rosinaid. Vala tainaga üle. Küpseta ahjus 180°C juures 25 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee