Küpsetised

Kohupiima-virsikukook 

Raili Mikk, 1. aprill 2009, 07:52
Kohupiima-virsikukook Jaan Heinmaa
Kohupiimaga virsikukook maitseb kõigile,alates pesamunast vanaemani välja. Sobib hästi kohvilauale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g või
1 dl suhkur
1 tk muna
3 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
250 g kohupiim
250 g hapukoor
1 dl suhkur
2 tk muna
2 sl tärklis
1 suur purk virsikukompott

Valmistamine
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna, jahu ja küpsetuspulber. Suru tainas 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Küpseta ahjus 200°C juures 10 minutit. Nüüd lao virsikud põhjale. Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim ja hapukoor ning kõige lõpuks tärklis. Vala segu virsikutele ja küpseta veel 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee