Linnuliha retseptid

Kreekapärane broileripada 

Toidutare, 20. september 2008, 06:21
Kreekapärane broileripada Jaan Heinmaa
Broileripada seente ja aedviljadega. Broilerifileed võid valmis küpsetada juba eelmisel õhtul, siis valmib see roog vaid paarikümne minutiga.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg marineeritud broileri rinnafilee
3 küünt Küüslauk
200 g Šampinjonid
1 tk (u 300 g) Rullkõrvits
1 tk (punane) Paprika
2 sl oliivõli
1.5 dl vesi
1 tk kanapuljongikuubik
3 sl sidrunimahl
2 lehte Loorber
0.5 tl pune või basiilik
15 tk must oliiv
200 g ürdimaitseline toorjuust

Valmistamine
Lao broilerifileed ahjuvormi, nahaga pool peal. Küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit ning jäta jahtuma. Puhasta ja viiluta seened. Tükelda suvikõrvits ja paprika, purusta küüslauguküüned. Lõika kanafileed suuremateks tükkideks. Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli ning prae seened, küüslauk, suvikõrvits ja paprikad poolepehmeks. Sega aeg-ajalt. Lisa vesi, puljongikuubik, sidrunimahl, ürdid, oliivid ja kanatükid. Seejärel sega hulka ka toorjuust ja hauta kaane all 5 minutit. Serveeri kuumalt koos riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee