Linnuliha retseptid

Itaaliapärane kanavorm 

Toidutare, 7. november 2011, 06:51
Itaaliapärane kanavorm Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv vormiroog, mis hoolitseb ahjus enda eest ise.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg kartulid
oliivõli
4 tk kanafilee
2 dl paksem hapukoor
120 g toorsuitsupeekon
200 g kirsstomatid
meresool
Must pipar
Basiilik (värske)
1.5 dl riivitud juust
2 dl vahukoor

Valmistamine
Lõika kooritud kartulid viiludeks ja lao ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks. Tõsta igale fileele 0,5 tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera pooleks lõigatud peekon filee ümber rulli. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ning küpseta vormi ahjus 200°C juures veel 20 minutit. Viimaks lao vormile tomatid, raputa peale riivitud juust ja küpseta 10 minutit, kuni see on kollakaspruun.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee