Ungari köök

Ungari kanaroog 

Toidutare, 21. oktoober 2008, 09:56
Ungari kanaroogFoto: Jaan Heinmaa
Järgnev kanaroog sobib teravate elamuste nautijaile. Kes eelistab mahedamaid toite, võib vähendada pipra kogust. Serveeri koos kuumade keedetud kartulitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g kanafilee
1 tk Baklažaan
3 tk Erivärvilised paprikad
500 g Tomat
1 dl ketšup
1.5 tl sool
1 tl piprasegu
1 tl Paprika (jahvatatud)
praadimiseks õli

Valmistamine
Lõika kanafileed tükkideks ning pruunista pannil õlis 5-6 minutit. Maitsesta soola ja pipraseguga. Lõika baklažaan kuubikuteks ja paprikad peenteks ribadeks, pane kana juurde ning lase 10 minutit küpseda. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid, ketšup, paprikapulber ja veel piprasegu. Hauta, kuni kõik komponendid on peaaegu pehmed.