Kiudainerikkad toidud

Kana-seenepirukas 

Toidutare, 10. september 2010, 08:46
Kana-seenepirukas Jaan Heinmaa
Toitvat kana-seenepirukat söövad isegi need, kellele seened muidu ei maitse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 sl õli
1 tk Porrulauk
3 lüünt Küüslauk
200 g seened
2 tk küps broilerikoib
2 dl vahukoor
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
2 sl (värske,hakitud) Tüümian
500 g lehttainas
1 tk määrimiseks muna

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja prae viilutatud porrut 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja seened ning prae veel 5 minutit. Lisa ka tükeldatud kanaliha ja vahukoor ning kuumuta 10 minutit või kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tüümianiga, tõsta tulelt ning jahuta. Rulli tainas piklikuks tükiks ja tõsta täidis selle ühele poolele. Tõsta teine tainapool peale, suru servad tihedalt kinni, pintselda lahtiklopitud munaga üle. Küpseta ahjus 200°C kuures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee