Gluteenivabad retseptid

Juustuse riisiga täidetud tomatid 

Toidutare, 6. oktoober 2005, 22:30
Selle toidu valmistamisel kasuta võimalikult suuri lihavaid tomateid. Juustumaitseline riisitäidis täidab hästi kõhtu. Soovi korral lisa täidisesse ka tuunikala.

Koostisosad
2 tk Tomat
25 g pikateraline või pruun riis
1 sl oliivõli
0.25 küünt Küüslauk
6.25 g parmesani v. muud kõvat juustu
Must pipar
0.25 peotäit Basiilik (värske)

Valmistamine
Lõika tomatitel "kaas" ära ja õõnetsa sisu teelusikaga välja. Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta ahi 180°C-ni. Kurna riis ja sega oliivõli, hakitud küüslauguküüne, riivitud parmesani, musta pipra ja hakitud basiilikuga. Täida tomatid seguga ning kata "kaanega". Küpseta tomateid ahjus (väiksemaid 20 ja suuremaid 30 minutit). Serveeri liharoogade juurde või ahjukartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee