Lõunasöögi retseptid

Hakklihatäidisega paprikad 

Toidutare, 5. detsember 2005, 19:03
Ahjus küpsetatud hakkliha-riisitäidisega paprikad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Paprika
0.125 dl pikateraline riis
75 g hakkliha
0.25 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.25 sl tomatipasta
0.25 dl hapukoor
0.0625 tl tšillipulber
sool
Must pipar
100 g juust
0.25 tl Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta ahi 200°C-ni. Lõika paprikad pikisuunas pooleks ja eemalda seemend. Pruunista pannil hakkliha umbes 5 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning jätka praadimist mõni minut. Lisa keedetud riis, tomatipasta, hapukoor, paprika- ja tšillipulber, sool ja must pipar. Tõsta tulelt ning sega juurde riivitud juust. Täida paprikad seguga ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Küpseta ahjus 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee