Linnuliha retseptid

Redisepüreesupp väikese vürtsiga 

Pille Enden, 30. mai 2011, 04:18
Redisepüreesupp väikese vürtsigaFoto: Jaan Heinmaa
Redisesupp võib olla mahe, aga see supp on maitseainetega veidi tulisemaks timmitud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
700 g Redis
2 tk Sibul
1.5 l Kanapuljong
1 spl Või
1 spl Jahu
8 dl Rõõsk koor 10%-line
4 spl Worcestershire'i kaste
Sool
Must pipar
1 spl Mädarõigas

Valmistamine
Poolita redised, haki sibulad ja pane koos puljongiga keema. Alanda kuumust ja hauta 35–40 minutit, kuni redised on pehmed, lase pisut jahtuda ja püreeri. Sulata või, kuumuta selles jahu 1 minut. Lisa koor ja keeda paksenemiseni, umbes  5 minutit. Klopi hulka Worchesteri kaste, sool, pipar ja mädarõigas. Lisa püreeritud redised ja kuumuta läbi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee