Lõunasöögi retseptid

Hallitusjuustunuudlid basiilikuga 

Toidutare, 6. oktoober 2005, 18:29
Roog kaalujälgijatele. Nuudlid juustukastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
40 g nuudlid
1 tk Sibul
1 küünt Küüslauk
2 tk Porgand
0.5 kimpu Basiilik (värske)
1 tl taimeõli
1.25 dl väherasvane piim
30 g hallitusjuust
Must pipar
1 tl kastmepulber

Valmistamine
Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks, vala keeduvesi ära. Haki vahepeal peeneks sibul ja küüslauguküüs. Lõika porgandid õhukesteks viiludeks ja haki peeneks basiilikulehed (mõni leht pane garneerimiseks kõrvale). Kuumuta kastrulis õli, hauta sibul ja küüslauk selles klaasjaks. Lisa porgandiviilud ning hauta kaane all umbes 3 minutit. Vala juurde piim ning sulata selles juust. Maitsesta soola ja pipraga ning paksenda kastmepulbriga. Lisa kastmele nuudlid ja basiilik ning kuumuta keemiseni. Serveerimisel garneeri ülejäänud basiilikulehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee