Lõunasöögi retseptid

Spargli-tomatisupp 

Toidutare, 2. oktoober 2005, 18:50
Roog kaalujälgijatele. Spargli-tomatisupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk (koos pealsetega) Sibul
4 vart valge spargel
4 vart roheline spargel
1 tl taimeõli
0.5 tl Karri
0.5 tl (hakitud) Majoraan
1 tl köögiviljapuljong (puljongipulbrist)
2 tk Tomat
4 sl (40 g) kaeraheöbed
Ürdisool
Must pipar

Valmistamine
Lõika sibul rõngasteks, koori ära valge spargel, lõika diagonaalselt tükkideks. Kuumuta kastrulis õli, hauta sibularõngad selles läbi, lisa sparglitükid ning puista peale karri. Vala juurde 3 dl vett, lisa majoraan ja köögiviljapuljong, keeda kaane all umbes 10 minutit. Tükelda tomatid. Lisa kastrulisse tomatitükid ning kaerahelbed, maitsesta ürdisoola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee