Linnuliha retseptid

Ungari paprikapada 

Toidutare, 2. oktoober 2005, 18:33
Roog kaalujälgijatele. Paprikapada kalkunilihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk (125 g) kalkunišnitsel
3 tk keskmise suurusega kartul
1 tl taimeõli
1 väike purk purustatud tomatid
2 kauna (punane ja roh Paprika
sool
Cayenne'i pipar
Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Lõika sibul ja kalkunišnitsel viiludeks. Koori ning tükelda kartulid. Kuumuta kastrulis õli, prae sibula- ja kalkunišnitsliviilud selles läbi. Lisa kartulikuubikud ning tomatid ja hauta kaane all umbes 10 minutit. Vahepeal tükelda paprikakaunad, lisa kastrulisse ning hauta veel 10 minutit. Maitsesta soola, cayenne´i pipra ja paprikapulbriga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee