Skandinaavia köök

Põhjamaine hernesupp 

Toidutare, 2. oktoober 2005, 18:35
Roog kaalujälgijatele. Hernepüreesupp suitsuforelliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl taimeõli
8 sl (200 g,värske) Herned
1 tl köögiviljapuljong (puljongipulbrist)
1 tl sidrunimahl
1 tl riivitud mädarõigas
sool
Must pipar
120 g suitsuforellifilee
2 tk (40 g) röstisai

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta kastrulis õli, hauta sibul ja küüslauk selles klaasjaks. Lisa herned ning 2 dl vett. Vala juurde puljong ja keeda kaane all umbes 5 minutit. Tee supist püree, maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Tõsta supp sügavasse taldrikusse, aseta peale forellitükid ning serveeri röstisaiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee