Taimetoidu retseptid

Punapeedihautis sibula ja kartuliga 

Toidutare, 2. oktoober 2005, 18:38

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk keskmise suurusega kartul
300 g (konserveeritud) Peet
1 tk Sibul
1 tl taimeõli
1 tl köögiviljapuljong (pulbrist)
1 tl Köömen
1 tk konservkurk
sool
Must pipar
2 sl (30 g) 10% hapukoor

Valmistamine
Koori kartulid. Kalla punapeedi mahl ära, pane kõrvale. Peenesta peet, sibul ja kartulid. Kuumuta kastrulis õli, prae selles peedi-, kartuli- ja sibulakuubikud kergelt läbi. Vala peale 1 dl (ühe inimese kohta) vett ja punapeedimahl. Lisa köögiviljapuljong, pipar ja köömned ning hauta kaane all umbes 15 minutit. Lõika konservkurk kuubikuteks, lisa kartulite juurde, lase korraks keema ning maitsesta soola ja pipraga. Serveeri madalas taldrikus koos hapukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee