Kiudainerikkad toidud

Kukeseenehautisega singirullid 

Toidutare, 28. september 2005, 23:28
Ahjus küpsetatud kukeseenehautisega täidetud singirullid.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 dl tervena keedetud kukeseened
1 kuni 2 tk Sibul
1 kuni 2 sl taimeõli
sool
Must pipar
2 dl hapukoor
1 kimp Petersell
8 viilu *sink
5 dl täidiseks kukeseenehautis
2 dl riivjuust

Valmistamine
Valmistada kukeseenehautis. Sibulad hakkida peeneks ja praadida taimeõlis pehmeks. Lisada tükeldatud kukeseened, lasta neil pruunistuda ning neid siis veel mõni aeg praadida. Lisada hapukoor, maitsestada soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Lasta kaane all mõni minut haududa. Lisada hautisele tükeldatud petersell. Hautis asetada singiviiludele ning keerata viilud rullideks. Rullid panna võitatud ahjuvormi, peale puistata riivjuustu. Rooga küpsetada ahjus 225°C juures umbes 10 minutit (kuni juust on sulanud). Serveerida leht- või tomatisalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee