Vene köök

Kukeseened tšehhi moodi 

Toidutare, 28. september 2005, 23:13
Praetud kukeseened peekoni ja paprikaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 dl värsked tervena keedetud kukeseened
1 tk Sibul
1 tk (punane) Paprika
peekon
Must pipar
1 küüs Küüslauk
sool
2 sl hakitud petersell

Valmistamine
Kukeseened puhastada ja jätta võimalikult terveks. Aurutada välja liigne vedelik. Peekon lõigata kääride või noaga õhukesteks viiludeks. Sibul hakkida ning praadida koos peekoniga pannil või wok-pannil. Lisada kukeseened ja õhukesteks rõngasteks lõigatud paprika. Praadida kõik komponendid, lastes neil mõni aeg kaane all haududa. Maitsestada värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral lisada pressitud küüslauguküüs. Soolaga tuleb olla ettevaatlik, sest peekon on soolane. Enne serveerimist puistata toidule värsket peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee