Kiudainerikkad toidud

Grillitud aprikoosipoolikud 

Toidutare, 28. september 2005, 20:44
Huvitav kooslus soolasest ja magusast, milles on tunda kaneeli ja pähkli maitset. Eriti head on värsked aprikoosid, kuid sobivad ka kompotiviljad. Pekaanipähklid võid asendada ka sarapuu- või Kreeka pähklitega.

Koostisosad
1 väike purk aprikoosipoolikud
50 g või
4 sl fariinsuhkur
2 sl jahu
1 tl Kaneel (jahvatatud)
50 g hakitud pekaanipähklid
melissilehed

Valmistamine
Kuumuta ahi 250°C-ni ja aseta võimalusel grillrežiimile. Nõruta aprikoosipoolikud majapidamispaberil kuivaks. Kui kasutad värskeid aprikoose, pese ja poolita need ning eemalda kivid. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega omavahel toasoe või, fariinsuhkur, jahu, kaneel ja hakitud pekaanipähklid. Grilli 5 minutit. Kaunista melissilehtedega.
Antud kogustest saab 15 tk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee