Küpsetised

Väikesed aprikoosipirukad 

Toidutare, 15. detsember 2008, 13:21
Väikesed aprikoosipirukad Jaan Heinmaa
Efektsed ja mitte väga magusad aprikoosipirukad valmivad kerge vaevaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pakk ( 500 g ) lehttainaplaadid
TÄIDIS
1 suur purk (820 g) aprikoosikompott
serveerimiseks tuhksuhkur
määrimiseks muna

Valmistamine
Nõruta aprikoosipoolikud vedelikust ja patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika tainaruudud aprikoosi läbimõõtude järgi, liites sellel 2 cm. Diagonaalribad lõika tainajääkidest. Pane iga ruudu keskele aprikoosipoolik ja aseta üle selle kaks ristamisi tainariba (venita neid kergelt ning näpista nurkadest alustaina külge). Määri pealt lahtiklopitud munaga. Küpseta ahjus 225°C juures 15 minutit. Jahtunud pirukad puista üle tuhksuhkruga. Antud kogustest saab 8 pirukat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee