Küpsetised

Väikesed fetajuustu pirukad 

Toidutare, 18. märts 2008, 07:40
Väikesed fetajuustu pirukad
Vahemere maade hõngulisi pirukaid armastavad inimesed saavad kerge vaevaga valmistada soolaseid pirukaid valmis lehttainaplaate kasutades.

Koostisosad
1 pakk ( 500 g ) lehttainaplaadid
150 g feta juust
8 tk must kivita oliiv
2 tk ( keskmist ) Tomat
2 dl riivjuust
2 tl Harilik pune
määrimiseks muna

Valmistamine
Laota tainaplaadid küpsetuspaberile sulama. Täidise valmistamiseks vajuta feta juust kahvliga peeneks. Tükelda oliivid ja tomatid väikesteks kuubikuteks ning sega riiv- ja feta juustuga.
Lõika tainaplaadid pooleks ja seejärel iga tüki servast veel kaks 0,5 cm laiust riba, nii et tainatükk saaks võrdlemisi ruudukujuline. Tõsta iga ruudu keskele kuhjake täidist, raputa peale punet ja pane kaks tainariba risti üle tainaruudu. Vajuta ribade otsad kinni. Pintselda pirukaid lahtiklopitud munaga. Küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit.
Antud kogustest saab 5 pirukat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee