Kalatoitude retseptid

Krevetipirukas II 

Toidutare, 26. oktoober 2008, 07:34
Krevetipirukas II
Hõrgult maitsev krevetipirukas ehib igat lauda.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3.5 dl nisujahu
150 g või
2 tk munakollane
1 tl vesi
sool
4 dl hapukoor
1 tk muna
200 g kooritud krevetid
200 g Riivjuust
Sool
pipar (sidrunipipar)
Aedtill

Valmistamine
Sega köögikombainis toasoe või, nisujahu, sool ja munakollased. Lisa külm vesi ja sega, kuni tainas on ühtlane. Suru see 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta ahjus 200°C juures 10 minutit. Laota põhjale krevetid. Kata hakitud tilliga. Sega omavahel muna ja hapukoor. Sega hulka riivjuust, maitsesta soola-pipraga. Vala segu põhjale. Küpseta veel 20 minutit, kuni pirukas on pealt kaunilt kuldkollane.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee