Kalatoitude retseptid

Soe kartulisalat tuunikalaga 

Toidutare, 27. september 2005, 10:30
Soe kartulisalat tuunikalakastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g värsked kartulid
0.5 purki tuunikalakonserv õlis
0.25 punti sibulavarred
0.125 dl veiniäädikas
0.25 väikest purki kapparid
0.25 tl suhkur
sool
pipar

Valmistamine
Keeda kartulid ja haki sibulavarred peeneks. Sega tuunikalatükid (koos konservõliga) sibula, äädika ja maitseainetega. Tükelda soojad keedetud kartulid ja sega tuunikalakastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee