Kalatoitude retseptid

Kilukartulid 

Toidutare, 27. september 2005, 08:01
Praetud vürtsikilukartulid oliivide ja ürtidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g väikesed värsked keedetud kartulid
1 küünt Küüslauk
5 tk mustad oliivid (Kreeka Kalamatid on parimad)
2.5 tk vürtsikilufilee õlis(õli hoia alles)
0.5 sl kapparid
1.5 oksa rosmariin
2 lehte Salvei
sool
pipar
oliivõli

Valmistamine
Kuumuta pannil oliivõli koos kilukarbist saadud õliga. Poolita kartulid ja prae koos hakitud küüslaugu ja rosmariinioksakestega mõlemalt poolt kuldpruuniks. Lisa kilufileed ja kapparid. Küpseta, kuni kilu muutub krõbedaks. Viimasena lisa oliivid, hakitud salvei, sool ning pipar. Soolaga ole ettevaatlik, sest kapparid ja kilu on ise soolased.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee