Kotletid soolaseentest
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g soolaseened
120 g pekk
2 tk Sibul
4 tk keedetud kartul
Must pipar
sool
rasv
jahu
4 tk Muna
Valmistamine
Pekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada pannil. Pekikõrned tõsta kõrvale ja praerasvas kuumutada hakitud sibul. Leotatud seened nõrutada ja lasta koos sibula ning tambitud kartulitega läbi hakkmasina (soovi korral võib ka pekikõrned koos seentega läbi hakkmasina lasta). Lisada pekikõrned, munad, maitsestada pipra ja vajaduse korral soolaga. Vormida 20 kotletti või pihvi, paneerida jahuga ja praadida rasvas mõlemalt poolt pruuniks. Anda lauale kartulipudru ja rohke hapukoorega.
Kommentaarid (0)