Lõunasöögi retseptid

Kotletid soolaseentest 

Toidutare, 27. september 2005, 11:24
Kotletid soolaseentest kartuli ja pekiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g soolaseened
120 g pekk
2 tk Sibul
4 tk keedetud kartul
Must pipar
sool
rasv
jahu
4 tk Muna

Valmistamine
Pekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada pannil. Pekikõrned tõsta kõrvale ja praerasvas kuumutada hakitud sibul. Leotatud seened nõrutada ja lasta koos sibula ning tambitud kartulitega läbi hakkmasina (soovi korral võib ka pekikõrned koos seentega läbi hakkmasina lasta). Lisada pekikõrned, munad, maitsestada pipra ja vajaduse korral soolaga. Vormida 20 kotletti või pihvi, paneerida jahuga ja praadida rasvas mõlemalt poolt pruuniks. Anda lauale kartulipudru ja rohke hapukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee