Kalatoitude retseptid

Petersellikala 

Toidutare, 8. september 2005, 23:32
Vormiroog. Kala tomati ja feta juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g sügavkülmutatud kala
0.5 tl sool
4 tk Tomat
200 g feta juust
õli
1 dl kalapuljong
Petersell

Valmistamine
Kuumuta ahi 250°C-ni. Lõika kala viiludeks ja maitsesta soolaga. Viilusta tomatid ning lõika feta juust kuubikuteks. Kuumuta rasv pannil ja prae kalatükid kaunilt pruuniks. Tõsta kalatükid pannilt. Kuumuta pannil kalapuljongit. Pane kalatükid ja tomativiilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, peale juustutükid ja hakitud petersell. Kalla vormi kalapuljong. Hoia rooga kuumas ahjus 5-8 minutit, kuni juust pruunistub.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee