Taimetoidu retseptid

Petersellikattega kartulipallid 

Toidutare, 8. september 2005, 23:16
Ürtidega maitsestatud kartulipüreest pallikesi praetakse õlis.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 kg kartulid
1 tl sool
2 dl kartulite keeduvesi või piim
1 dl pannkoogijahu
3 sl kokku hakitud maitseroheline (petersell, pune, tüümian)
0.5 tl Valge pipar
0.25 dl jäme maisijahu

Valmistamine
Koori ja keeda kartulid ning püreesta need köögikombainis. Lisa pannkoogijahu ja vedelik. Maitsesta pipra ning ürtidega. Vormi veidi jahtunud kartulipüreest väikesed pallikesed ja lase need külmkapis maha jahtuda. Veereta palle maisijahus ning prae õlis. Raputa peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee