Lõunasöögi retseptid

Sealiha-riisiroog 

Toidutare, 8. september 2005, 22:46
Sealiha-riisiroog aedviljade ja ürtidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g sea abaluu- või seljatükk
150 g suitsuribi
1 tk Sibul
1 tk (väike) Porrulauk
7 dl vesi
2 dl tume riis
1 tk (väike) kaalikas
juurseller
2 sl hakitud leeskputk
1.5 tl sool
7 tera Valge pipar
1 leht loorber
hakitud petersell

Valmistamine
Lõika liha ribadeks ja pruunista hakitud sibulaga poti põhjas omas rasvas. Lisa potti vesi, maitseained, riis ja kaalikakuubikud ning lase tasasel tulel umbes 10 minutit keeda. Lisa porrurattad ja sellerikuubikud, hauta veel 15-20 minutit. Lõpuks lisa hakitud leeskputk ja rohkesti hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee