Hommikusöögi retseptid

Köögiviljakaste 

Toidutare, 8. september 2005, 22:31
Köögiviljakaste (naeris, redis, porgand, suvikõrvits,sibul, ürdid).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl oliivõli
või
1 tk väike sibul koos pealsetega
peenestatud petersell
hakitud leeskputk
1 tk naeris
4 tk redis
2 tk Porgand
1 tk (väike) Kabatshokk
2 dl rammus kanapuljong
1 dl rõõsk koor
või

Valmistamine
Koori naeris. Pese redised, porgandid ja suvikõrvits, kuid ära neid koori. Lõika köögiviljad tikujämedusteks ribadeks. Peenesta sibul koos pealsetega. Kuumuta pannil õli ja lisa sinna noaotsatäis võid. Prae kõigepealt sibulat paar minutit. Lisa hakitud petersell, leeskputk ja sibulapealsed ning prae hoolikalt segades veel paar minutit. Lisa köögiviljaribad pannile. Sega köögivilju paar minutit ja kalla hulka kanapuljong. Hauta veidi ning kõige lõpuks lisa koor. Serveeri keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee