Köögiviljakaste
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 sl oliivõli
või
1 tk väike sibul koos pealsetega
peenestatud petersell
hakitud leeskputk
1 tk naeris
4 tk redis
2 tk Porgand
1 tk (väike) Kabatshokk
2 dl rammus kanapuljong
1 dl rõõsk koor
või
Valmistamine
Koori naeris. Pese redised, porgandid ja suvikõrvits, kuid ära neid koori. Lõika köögiviljad tikujämedusteks ribadeks. Peenesta sibul koos pealsetega. Kuumuta pannil õli ja lisa sinna noaotsatäis võid. Prae kõigepealt sibulat paar minutit. Lisa hakitud petersell, leeskputk ja sibulapealsed ning prae hoolikalt segades veel paar minutit. Lisa köögiviljaribad pannile. Sega köögivilju paar minutit ja kalla hulka kanapuljong. Hauta veidi ning kõige lõpuks lisa koor. Serveeri keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)