Tomatipüreesupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
2 kg tomatid
2 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
õli
1 l vesi
1 tk köögiviljapuljongikuubik
sool
Must pipar
1 sl mesi
1 tk juurseller
2 tk Porgand
1 tk pastinaak
cayenne´i pipar
2 sl harakputk
1 tl aniis
1 dl rõõsk koor
Valmistamine
Kupata ja koori tomatid. Tükelda sibul ja küüslauk ning lase need õlis läbi keeda. Lisa tomatid, vesi, puljongikuubik ja maitseained ning kuubikuteks lõigatud köögiviljad. Keeda umbes tunni jagu. Lisa hakitud maitsetaimed ja püreesta. Viimasena lisa koor. Hauta ja lase maitsestuda, kuid ära enam keema lase. Serveeri kuumalt.
Kommentaarid (0)