Taimetoidu retseptid

Köögiviljad kooreses veinikastmes 

Toidutare, 8. september 2005, 21:33
Eelroaks või lisandiks seo köögiviljad hõrgu kastme sisse.

Koostisosad
1 l tükeldatud köögiviljad (näiteks lillkapsas, porgand, herned)
1 dl *köögiviljapuljong
1 dl rõõsk koor
1 dl valge vein
ürdisool
2 sl harakputk

Valmistamine
Keeda köögiviljad väheses puljongis peaaegu pehmeks. Pane köögiviljad potti valmimisjärjekorras; algul aeglasemalt pehmeks keevad ja seejärel lühemat keemisaega nõudvad. Mõõda teise potti valmis koor ja vein ning lisa sellele veidike köögiviljade keeduleent. Keeda leent, kuni järele jääb umbes pool kogusest. Maitsesta ja lisa leemele nõrutatud köögiviljad ning serveeri kuumalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee