Veiseliha retseptid

Riis vasikaliha ja ürtidega 

Toidutare, 7. jaanuar 2008, 20:21
Toitev riisihautis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 dl riis
1 dl lihaleem
juurseller
Porrulauk
1 sl tomatipüree
100 g vasikalihafilee
Must pipar
3 sl kokku hakitud iisop ja tüümian

Valmistamine
Viilusta seller ja porru. Aja lihaleem keema, lisa riis ja köögiviljad. Maitsesta tomatipüreega. Lase keeda tasasel tulel umbes 20 minutit. Vajadusel lisa vedelikku. Lõika viilustatud filee kuubikuteks ja prae pannil. Maitsesta ning sega valmis riisihautise hulka.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee