Kalatoitude retseptid

Külmad täidetud paprikad 

Toidutare, 8. september 2005, 19:55
Vähiliha või suitsukalaga täidetud külmad paprikad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g vähiliha(sügavkülmutatud) või suitsukala
2 tk punane paprika
ribadeks lõigatud lehtsalat
1 dl 18% hapukoor
peenestatud till
salatimaitseaine
sool
Must pipar
värske basiilik
till

Valmistamine
Lõika veidi sulanud, nõrutatud vähk tükikesteks, poolita paprikad ja eemalda seemned. Täida paprikad, nii et kõige alla paned salatilehed ja selle peale vähki või suitsukala. Maitsesta hapukoor peenestatud tilli, salatimaitseaine, soola ja pipraga. Pane kastet paprikapooltele ning pigista peale sidrunimahla. Haki peale tilli ja basiilikut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee