Lõunasöögi retseptid
8. september 2005, 19:36

Täidetud rohelised paprikad

Tomati-hakkliha-juustu-maitseürtide seguga täidetud rohelised paprikad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk roheline paprika
1 tk Sibul
1 sl toiduõli
100 g hakkliha
2 tk tomat
2 küünt Küüslauk
0.5 dl peenestatud petersell
sool
pipar
0.5 dl riivitud juust
0.5 dl hakitud basiilik
2 sl tüümian

Valmistamine
Lõika paprikad pikisuunas pooleks ja eemalda seemned. Keeda hetke soolaga maitsestatud vees, nõruta korralikult ja pane kergelt võitatud vormi. Peenesta seejärel sibul ning prae õlis koos hakklihaga. Lõika tomatid kuubikuteks ja lisa hakklihasegule. Viimasena lisa küüslauk, maitsetaimed ja maitseained. Tõsta lusikaga täidist, vaheldumisi riivitud juustuga, paprikapooltesse ning raputa peale basiilikut. Küpseta praeahjus 225°C juures 10 minutit. Kaunista basiilikuga.