Lõunasöögi retseptid

Täidetud rohelised paprikad 

Toidutare, 8. september 2005, 19:36
Tomati-hakkliha-juustu-maitseürtide seguga täidetud rohelised paprikad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk roheline paprika
1 tk Sibul
1 sl toiduõli
100 g hakkliha
2 tk tomat
2 küünt Küüslauk
0.5 dl peenestatud petersell
sool
pipar
0.5 dl riivitud juust
0.5 dl hakitud basiilik
2 sl tüümian

Valmistamine
Lõika paprikad pikisuunas pooleks ja eemalda seemned. Keeda hetke soolaga maitsestatud vees, nõruta korralikult ja pane kergelt võitatud vormi. Peenesta seejärel sibul ning prae õlis koos hakklihaga. Lõika tomatid kuubikuteks ja lisa hakklihasegule. Viimasena lisa küüslauk, maitsetaimed ja maitseained. Tõsta lusikaga täidist, vaheldumisi riivitud juustuga, paprikapooltesse ning raputa peale basiilikut. Küpseta praeahjus 225°C juures 10 minutit. Kaunista basiilikuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee