Suvine lillkapsasalat
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g lillkapsas
2 sl sidrunimahl
250 g sibulapealsed või porrulauk
2 tk Porgand
0.5 dl *vesi
4 sl veiniäädikas(võib asendada sidrunimahlaga)
Must pipar
sool
koriander
0.5 dl hea toiduõli
Valmistamine
Lillkapsas pesta hoolikalt ja õisikud eraldada. Lillkapsaõisikuid keeta soola ja sidrunimahlaga maitsestatud vees umbes 8 minutit, jahutada sõelal külma vee all. Sibul tükeldada, porgand riivida jämedal riivil. Keedetud lillkapsaõisikud panna salativaagnale, riputada peale riivitud porgand ja tükeldatud sibul. Kastmeks segada kokku vesi, äädikas ja maitseained, lisada õli ning raputada hoolikalt segamini. Kaste valada salatile.
Kommentaarid (0)