Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg tomat
300 g sibul
1.5 kuni 2 tl sool
0.5 tl(või rohkem) suhkur
6 tera must terapipar
0.5 tl jahvatatud must pipar
4 tk nelk
1.5 kuni 2 sl 30% äädikas
Valmistamine
Tomatid tükeldada, sibulad viilutada. Tükeldatud tomatit keeta umbes 10 minutit, seejärel lisada maitseained ja sibularattad ning keeta veel 10 minutit. Kõige lõpus lisada äädikas, panna salat kuumadesse purkidesse ja sulgeda kohe õhukindlalt. Maitseainete kogust võib suurendada või vähendada vastavalt oma maitsele. Annan sellised kogused, nagu sain need oma ukrainlannast sõbrannalt (ise olen tegelikult salati teinud tunduvalt vürtsikama, samuti olen lisanud ka vürtsi ja muskaati, mida retseptis ei ole).
Kommentaarid (0)