Jaapani köök

Pannkook jaapani moodi 

Toidutare, 2. september 2005, 16:55
Aedvilja ja peekoni- või krevetitäidisega pannkoogud.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 dl Vesi
0.5 tk Muna
0.25 tl Sool
0.125 tl Valge pipar
0.5 dl Jahu
TÄIDIS
0.25 tk Paprika
0.25 tükk Porrulauk
25 g Valge peakapsas
0.25 dl (kuni 2 dl) oaidud
25 g Peekon
0.375 dl Kooritud krevett
Õli
KASTE
0.1875 dl Ketšup
0.5 sl Sojakaste
0.5 sl HP - kaste
0.25 sl Majonees
0.25 sl Kristallsuhkur

Valmistamine
Klopi vispliga vesi ja munad. Riivi kapsas Lisa jahu ning maitseained. Lase tainal umbes tund aega paisuda. Lõika porru ja paprika hästi õhukesteks tükkideks. Lõika kääridega pannile peekon ja kuumuta rasvas krõbedaks. Sega kõik ained taina hulka. Kuumuta teflonpannil pisut õli ja vala tainas sinna küpsema. Prae pannkooki nõrgal kuumusel umbes 7 minutit mõlemalt poolt. Sega kausis kastme ained ja paku pannkoogi juurde kastet. Täidise aineid võib muuta, aga nende hulgas peab ilmtingimata olema kapsas. Pannkook võib olla ka üksnes aedviljatäidisega, siis sobib see grillitud liha juurde.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee