Hommikusöögi retseptid

Omletirull 

Toidutare, 22. august 2005, 22:43
Tuunikala- või singitäidisega omletirull.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 tk muna
5 dl piim
1 dl nisujahu
1 tl sool
1 purk (200 g) *tuunikala
1 tk suur sibul
1 küüs Küüslauk
2 tk Tomat
3 sl tomatipüree
0.5 dl 10% rõõsk koor
0.5 tl sool
0.25 tl Valge pipar
0.5 tl Sidrunipipar
1 ml Tüümian
peale riivjuustu
Singitäidis:
3 tk suur sibul
1 tk Paprika
2 sl õli või margariin
150 g suitsusingikuubikud
1 dl piim, rõõsk koor või hapukoor
1 sl sinep
2 dl riivjuust
1 ml Must pipar
1 ml Tüümian

Valmistamine
Pane ahi kuumenema 200°C-ni ja vooderda küpsetusplaat korralikult küpsetuspaberiga. Löö munad kergelt vahtu. Lisa piim, nisujahu ja sool. Vala segu küpsetusplaadile ning küpseta umbes 30 minutit. Sega potis tuunikala, kooritud ja peenestatud sibul ning küüslauk, kääridega katkilõigatud tomatid, rõõsk koor ja maitseained. Lase segu keema. Kata omlett täidisega ja keera rulli. Raputa rulli peale riivjuustu. Kuumuta rulli ahjus 250°C juures või grillahjus niipalju, et riivjuust sulab. Omletirulli võib ka enne üleküpsetamist lõigata paksudeks tükkideks. Paku omletirulli juurde näiteks hiina kapsast ja kurgist tehtud salatit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale. Omletirulli võib teha ka singitäidisega. Täidise jaoks koori ja haki sibul. Puhasta paprika seemnetest ning lõika hästi väikesteks kuubikuteks. Lase sibul ja paprika pannil kuumas rasvas keema. Lisa singikuubikud, piim, rõõsk koor või hapukoor, sinep, riivjuust ja maitseained. Sega, kuni juust on sulanud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee